Biogen Aminlərinin Analizi
Biogen aminlərinə balıq, ət, şərab, pendir və ya diğər qıcqırdılmış ərzaq məhsulları kimi müxtəlif məhsullarda rast gəlinir. Biogen aminləri sərbəst amin turşularının dekarboksilasiyası ilə yem və qidalarda istehsal olunurlar. Bu dekarboksilasiya bakterial aminturşusu dekarboksilasiyası vasitəsilə kataliz olunurlar.
Kiçik miqdarlarda əldə edilən biogen aminləri insanlar üçün zərərsizdir. Yüksək miqdarda biogen aminlərinə məruz qalma isə kəskin zəhərlənməyə səbəb olur.
„Eurofins“in Vitamin və Amin Turşusu Uyğunluq Mərkəzinin yem və qida nümunələrinin analizi sahəsində dərin təcrübəsi, çox müasir texnologiya ilə təchiz olunmuş laboratoriyası və uzun illər ərzində biogen aminlərinin analizi sahəsində səriştə qazanmış ixtisaslı heyəti var.
Biogen amini testləri ilə aşağıdakıların müəyyənləşdirilməsi təklif olunur.
- Tiramin
- Putreskin
- Kadaverin
- Histamin
- Feniletilamin
- Triptamin
- Spermidin
- Spermin
Hər hansı suallarınız olarsa və (və ya) müəyyən bir matrisə əsasən amin testi üçün müraciət etmək istəsəniz, bizimlə əlaqə saxlamağınızı xahiş edirik.